Le Veil Elektronisk luftfuktare för cigarrer med extra behållare

1595 kr

Många cigarrentusiaster har själva upplevt att konsistensen och tillståndet för cigarrer bara blir lika bra som kvaliteten på befuktningsanordningen. För dig som vill undvika besväret med att använda de mest grundläggande luftfuktarena och istället ge dig in i världen av elektronisk precisionsbefuktning är denna helautomatiska Le Veil (LV) elektronisk luftfuktare ett favoritalternativ som ger långvarig och konstant luftfuktighet för att säkerställa att dina cigarrer bevaras i optimalt skick.

Den elektroniska luftfuktaren LV har en uppdaterad design med en transparent påfyllningsbar patron laddad med akrylpolymerkristaller som smälter samman med destillerat vatten för att bilda en fuktighetsförstärkande gel. Detta innebär att det aldrig finns något behov av tillsats av några speciella vätskelösningar. Med en bekväm storlek som passar in i en mängd olika humidorer är denna enhet designad för små till medelstora cigarrsamlingar på 50 till 600 cigarrer men kan uppgraderas för större luftfuktare om den kombineras med en fläkt för förbättrad luftcirkulation.

Luftfuktigheten sprids av borstlösa fläktar som sitter i enhetens övre del. Detta ger pålitlig men ändå mycket tyst befuktning som håller upp till flera månader per påfyllning. Den övre delen innehåller också en kraftfull mikroprocessorstyrning och stor LCD digital display som visar aktuell luftfuktighet, temperatur och luftfuktighetens högsta och lägsta nivåer. Enheten visar också ett 3-dagars fuktighetsgenomsnitt, vilket ger dig en mer exakt avläsning av dina cigarrers nuvarande tillstånd. Fabriksinställningarna är förinställda till 70% luftfuktighet, men enheten möjliggör manuell fuktreglering från 40% till 90%, vilket ger dig större flexibilitet att hålla cigarrer på din önskade fuktnivå.

Alla dessa unika funktioner hjälper till att göra LVs elektroniska luftfuktare till en mångsidig, lätthanterlig och tillförlitlig befuktningsanordning som kommer att bli en värdefull tillgång när det kommer till att ta hand om din cigarrsamling.
Luftfuktighet:
40-91 % relativ luftfuktighet
Mått:89 mm x 56 mm x 153 mm
Humidorerns material på insidan:Vattentank
Display:Digital

1 i lager

Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover

Ytterligare information

Frakt 59 kr
14 dagars öppetköp
Säkert köp via Payson

Du kanske också är intresserad av

cart